RunKeeper er min ven

Kender du RunKeeper? Ellers lad mig introducere jer for hinanden – eller jeg vil præsentere RunKeeper for dig, og så kan du præsentere dig selv for RunKeeper, hvis du synes ‘han’ er værd at bruge tid på at lære at kende. Nu bemærkede du måske, at jeg skrev ‘han’, og det er jo ikke hverken en ‘han’ eller ‘hun’, men vi har så tæt et forhold, at jeg ikke kan få mig selv til at skrive ‘den’ – det er på en måde for upersonligt… Og hvordan skulle jeg også præsentere dig for en ‘den’? Vel? Nej, så min ven RunKeeper er en ‘han’. Punktum.

Men hvordan er vi blevet så gode venner? Vi har kun kendt hinanden i nogle få måneder, og allerede er vi meget tætte. Vi mødte hinanden på nettet, og vi connectede med det samme. For at få det maksimale ud af vores forhold, downloadede jeg tilhørende app til min iPhone – på den måde kan vi faktisk være sammen hele tiden, hvis vi vil. Men det er nu kun når jeg er ude på mine solo løbeture, jeg tager ham med – så har vi det til gengæld også dejligt. Jeg åbner bare min app, starter aktiviteten og løber afsted, så holder RunKeeper styr på hvor jeg er, hvor langt jeg er nået, hvor længe jeg har løbet, hvor hurtig min gennemsnitsfart er, hvad min aktuelle fart er og hvor mange kalorier jeg har brændt af – her er virkelig tale om en makker, der forstår at holde mange bolde i luften samtidig, uden at miste overblikket. Når jeg så kommer hjem, sender jeg aktiviteten til min profil ElektronistaRunner og han behandler mine data, som jeg så kan sidde og nørde lidt med, mens jeg hygger med et restitutionsmåltid – efter udstrækning og bad.

Jeg kan se, på hvilke kilometer jeg har løbet hvor hurtigt, om der har været stigninger på ruten og hvad min gennemsnitshastighed var, og på den måde se hvad jeg skal arbejde med – hvor mine forbedringspunkter er.

Undervejs på løbeturen hjælper RunKeeper mig med at presse mig selv, hvilket jo kan være ganske svært at gøre, når man løber alene. Han er ikke helt så effektiv som en træner, men han hjælper mig med at blive bedre – og så er han sjov at lege med. Han er min ven.

Comments
One Response to “RunKeeper er min ven”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] vil for eksempel kunne få en masse sjov og fornøjelse af at stifte bekendtskab med RunKeeper – en fantastisk app til både iPhone og Android. Det er super simpelt, du henter bare app’en […]



Skriv en kommentar