Smoothies & shakes

Den her smoothie vil få din krop til at juble og dit nydelsescenter til at gå amok

Mine smoothies er mine venner, og som det er tilfældet med gode venner, giver de mig masser af energi til at klare selv de hårdeste dage, og de giver mig en rigtig god fornemmelse i maven, de smager godt og…. okay, nu blev det for mærkeligt. Undskyld, om igen! Mine smoothies er mine venner (så langt så godt), de giver mig energi og overskud, og fylder mig med velvære. Bedre? Jeg tror det.

Siden min træner gennemgik mine kostregistreringer første gang, har det været lige så selvfølgelig, at jeg skal have min morgen smoothie, som at jeg skal børste tænder. Det er ikke rigtig til diskussion, det er ikke noget jeg på nogen måde vil undvære, og jeg kan i det hele taget ikke forestille mig hvordan det skulle gå til, at jeg kom ud af døren uden. På nær når jeg skal have foretaget min månedlige fedtprocentmåling/vejning, det foregår nemlig fastende, men det er så også den undtagelse der er. Punktum.

Tilbage til mine smoothies. Nu er jeg den nysgerrige og eksperimenterende type, så jeg har varieret mine morgen smoothies til hudløshed, efterhånden, tilpasset dem smag, humør og dagens aktiviteter – og jeg er slet ikke færdig endnu. Men jeg synes det ville være en skam, hvis det kun var mig selv, der havde glæde af de lækre sager. Nej, jeg kommer ikke og blender din smoothie for dig hver morgen, men jeg deler mine opskrifter med dig, her på siden, og da der hele tiden kommer nye til, vil du løbende kunne få ny inspiration – og så kan du variere dem efter hvad der virker for dig.

Om du vil bruge en ‘almindelig’ blender eller en stavblender, er nok ikke så vigtigt – jeg bruger en stavblender, for den fylder mindre end en blender og mit køkken er mikroskopisk… Om du vil bruge frosne bær og frugter, eller køle din smoothie ned med isterninger… det er jo en smagssag, jeg varierer det lidt, det kommer an på ingredienserne, årstiden osv… Whatever works for you!

Jeg vil helt sikkert anbefale dig at prøve det, men jeg kan ikke love, at du ikke bliver lige så begejstret som jeg, og pludselig har køkken og fryser pakket med frugt, bær, grønsager, yoghurt, proteinpulver og hvad ved jeg – men det er så heller ikke det værste du kan fylde dit køkken med.

Enjoy!

Skriv en kommentar