Morgenmadsboller

Verdens nemmeste boller – det er jeg tilbøjelig til at kalde de her koldhævede boller, der i min mund passer bedst til morgenmaden, men udmærket kan spises til både frokost, aftensmad og som mellemmåltid. Evt. med et par småjusteringer, så de passer perfekt til det enkelte formål…

I den her udgave har de et strejf af sødme – og som sagt, bliver det ikke meget nemmere end det her:

1/4 pakke gær
1 spsk flydende lavendelhonning
1 tsk salt
3,5 dl koldt kærnemælk
2,5 dl koldt vand
2 dl havregryn
30 gr Dymatize Elite Whey m/vanille
500 gr Farmhouse Bread brødblanding (Rivercote)

Gær, salt og honning røres sammen, til gæren er opløst. Vand og mælk hældes i, og havregryn, proteinpulver og brødblanding tilsættes. Det hele røres sammen til en klistret dej, dækkes til og sættes i køleskabet i 8-24 timer.
Bollerne formes med to skeer, dyppet i koldt vand, og bages ved ca. 200 grader.

Velbekomme…

Skriv en kommentar