Double Banana Proteinmuffins

Hvis du har en blender, en ovn uden varmluft og en bageform til 12 muffins, så bliver det ikke meget nemmere at få lækre, søde, bløde muffins i en fart – og uden at få sukkerschok, eller panikangst ved tanken om alt det smør, der bare suger sig fast til dine stakkels fedtceller. Faktisk er er både gode og sunde ingredienser på listen, se bare her:

2 små bananer – meget modne

1 dl havregryn

2 hele æg

300 gr. æggehvider

112 gr. (4 scoops) Dymatize Iso100 proteinpulver med banansmag

1 dl skummetmælk

Blend det hele sammen (det vil være ret tyndt), og held i muffins forme. En stavblender kan udmærket bruges, hvis du ikke har en blender. Sæt bageformene på en rist midt i ovnen, der er varnet op til ca. 175 grader (ikke varmluft), og bag dem i ca. 15 minutter.

De hæver og bliver super flotte og fluffy af se på, men ‘soufflé-effekten’ aftager med det samme, når de kommer ud af ovnen. Det betyder ikke at de klasker helt sammen og bliver til en klat gummi. De vil bevare noget af letheden – og smagen, den vil du slet ikke kunne stå for.

Man tænker slet ikke, at de her lækre så kager, ikke ‘bare’ er kager, men også et mellemmåltid, der giver god mening i en travl og aktiv hverdag – og kan du spise noget sødt om morgenen, kan de også sagtens bruges til at starte dagen på, hvis appetitten ikke er så stor, eller du ikke vil have noget der ligger alt for tungt i maven, inden morgentræningen.

Velbekomme…

Skriv en kommentar