Marc Skovsbøg – fitness i blodet

Hvad er det er, der driver mig til sved på panden og ømhed i kroppen hver eneste dag? For mange sikkert et rigtigt godt spørgsmål. For mig er det en livsstil at træne 3 – 4 timer om dagen, og jeg kan ganske enkelt ikke fungere uden. Alt bliver påvirket hvis man kommer ud af sin rytme, og især humøret! Det eneste man skal huske på er: hvor der er vilje er der en vej. I har sikkert hørt det masser af gange, men det er det eneste rigtige, viljen kan bringe dig over alle bjerge. I 2011 skal den bringe mig til Athletic Fitness – en benhård fitness konkurrence, der kræver jernvilje, forberedelse, sund livsstil og hårdt arbejde, masser af hårdt arbejde. Og hvorfor så det?

Lige siden jeg var barn har jeg dyrket elitesport. Du kan sige, at det er en del af mig. Som teenager blev jeg optaget på Kraftcenter København og U21 landsholdet i kajak og kano, og fik for alvor gang i styrketræningen.

I løbet af min gymnasietid, og efterfølgende tjeneste i den kongelige livgarde, blev benhård træning en fast del af min hverdag.  Men hvorfor ikke gøre sin hobby og livsstil til sit arbejde hvis man har mulighed for det? Nemlig. Så de seneste 5 år har jeg arbejdet i fitness dk, og uddannet mig til Fitness instruktør, Personlig Træner og Spinning instruktør, og i dag er jeg Træningsleder i fitness dk i Adelgade.

At arbejde et sted, hvor der er fuld fokus på at ændre menneskers livsstil til det bedre, er det der fyldestgør min hverdag. At give folk ”mere end træning” er hele essensen i det jeg laver, og det fitness dk handler om.  Hvis jeg som Personlig træner kan ændre folks livsstil, holdning og humør, og især kroppen til det bedre, er det alt det værd.

At blive overrasket, og få mere ud af det end man forventer, er noget mange oplever. Man sætter sig nogle små delmål, og oplever pludselig, at de bliver opfyldt på den halve tid. Man opnår nogle ting både med krop, sjæl og udseende man ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Det hele drejer sig om at chokere kroppen, og så er det man rykker sig helt vildt! Al den energi man bruger i løbet af en træning, belønner kroppen i restitutionen, ved at give 10 gange så meget tilbage.

Tænk at have sådan et arbejde, det er ganske enkelt fantastisk!

Så hvorfor ikke gå hele vejen, og bevise over for sig selv og andre hvor langt man kan nå? Præcis! Og det er derfor jeg stiller op i Athletic Fitness næste år. Med sponsorat fra Nutramino og god støtte fra familie og venner kan jeg nå hele vejen.  Der er selvfølgelig meget stolthed i al form for træning – det handler ikke kun om sundhed og velvære. At vise hvad jeg dur’ til, er med til at drive mig og konstant holde mig mentalt balanceret.

En livsstil med god, sund kost, træning hver evig eneste dag, og en stemme i mit hoved der siger: DU SKAL! Det er det der sikrer, at jeg når mine mål.

Hvis det kan være med til at imponere og inspirere folk, og få dem til at yde mere, og både prioritere træning og sund kost – ja så vil jeg blive ved og ved.

Comments
7 Responses to “Marc Skovsbøg – fitness i blodet”
  1. Mai Smidt siger:

    Superfed artikkel! Tak for nogle inspirerende ord, det skinner igennem din tekst at du virkelig brænder for dette.
    Jeg sidder blot tilbage med en tanke “Er det virkelig viljestyrke som får dig i mål eller er det en dybere liggende følelse som ægte motivation?”.
    Personligt tror jeg at viljestyrke får os mennesker et stykke af vejen men ægte motivation får os over målstregen.. – og længere endnu!

    Ha’ en fantastisk dag

    De bedste tanker Mai Smidt

  2. Carsten Blok siger:

    Det er sjældent jeg bliver rigtig imponeret, men siden og FSA forløbet kan man kun tage hatten af for – Tillykke med det!!

    Når det så er sagt har du jo haft en forrygende inspirator og en gude god indpisker i form af Marc *S* Var der blot flere som Marc, så ville der være rigtig meget, der så anderledes ud.

    Efterlønnen og pensionproblematikken bliver jo helt sat ud af kraft, når jeg bliver revet rundt til spinning i Fitnessdk Adelgade!!

    Gudskelov pensionsalderen nu er sat op til 70 – så er der også en mening at holde formen og en Max Puls på 193 er da OK for en “gammel” mand – Så også tak fra mig, Marc 🙂

    Stay Strong and commited

    Carsten Blok

    • bornemannfsa siger:

      Tusind tak, Carsten! Ja, det er et ret vildt forløb – der sker stadig ting jeg ind imellem ikke rigtig fatter… Fedt at kunne overraske sig selv 🙂

      Og jeg kunne ikke være mere enig – der er mange ting der pludselig giver mening på en helt ny måde, når cykelskoene er klikket i, sveden springer af panden, pulsen har kurs mod 190+ og Marc sidder på instruktørcyklen. “Luk øjnene når det gør ondt”… Det skal jeg lige love for!

      FSA til dig Carsten!
      Line

  3. Having read this I believed it was extremely informative.
    I appreciate you taking the time and effort to put this
    informative article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both
    reading and leaving comments. But so what,
    it was still worth it!

  4. I almost never drop remarks, but after browsing a bunch of remarks on Marc
    Skovsbøg – fitness i blodet Full Speed Ahead.

    I actually do have 2 questions for you if you don’t mind. Could it be simply me or does it give the impression like a few of these responses look like they are coming from brain dead individuals? 😛 And, if you are posting at other online social sites, I’d like to follow you.
    Would you list of every one of all your public sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] er jeg klar med historien om mig og min personlige træner, Marc. Du har måske læst hans artikel i efteråret, eller i hvert fald læst om ham rundt omkring på […]



Skriv en kommentar