LV = Lortet Virker

Ja, pænt lyder det ikke, men du er ikke i tvivl om hvad jeg mener, vel? Det jeg gør virker! Måden jeg træner på, timerne jeg bruger på det, kræfterne jeg lægger i det, det jeg spiser (og ikke spiser) – hvornår, hvordan og hvor meget – og inspirationen og opbakningen fra min træner. Jeg kan konstatere, at det virker.

Endnu engang kom vi i dag til den månedlige måling: vægt, fedtprocent, BMI. Endnu engang var der kontant afregning for det hårde arbejde – både det sjove hårde og det der bare er hårdt. For nej, det er ikke det hele der er lige sjovt, heller ikke for mig, der grundlæggende elsker at træne! Men faktisk er der noget træning jeg er kommet til at kunne lide så meget, at det ikke længere kun er sjovt når min træner er med. Det er en anden historie, som jeg nok skal vende tilbage til, der kommer snart noget om det under ‘Træningen’.

Tilbage til dagens succes – som jeg både har blæret mig med på facebook og fået komplimenter for, af en cool ung fyr jeg kender – dagens tal. Vægten stod på 55,6 kg – med en højde på 170 cm giver det et BMI på 19,2 – og en fedtprocent på 20 komma nul! Det betyder, i runde tal, at jeg har tabt 16 kg og ca. 15 % fedt, og at mit BMI er faldet med 5,7. Alt sammen siden d. 15. maj i år – med andre ord har det taget mig et halvt år at nå her til. Det synes jeg er ret godt gået – og det synes min træner også. Og ja, det betyder noget!

Måske har du læst med, rundt på siden, og allerede set, at jeg har forbedret mine løbetider og justeret mit marathonmål? Bonusinfo til dén del af det er, at da jeg i starten af april begyndte på løbehold i fitness dk (og i den forbindelse besluttede, at personlig træning skulle være nu, og det skulle være med ham og ingen andre!), løb jeg 10 km på ca. 1 time og 3-5 minutter, og for et par uger siden løb jeg samme distance på 49 minutter og 10 sekunder. Løbeholdet var der andre dygtige instruktører der overtog, og jeg har intervaltrænet som aldrig før, lige siden – and it pays off. Og ved at kombinere det med alt det jeg har fået af min personlige træner – træningsplanlægning, kostvejledning, inspiration, opbakning, opfølgning, selve træningen med ham (naturligvis), og noget jeg har svært ved at sætte ord på – så er jeg nu hurtigere end nogensinde, stærkere end nogensinde, mere spændstig og ‘velformet’ end nogensinde, sundere, gladere og i bedre mental balance end nogensinde.

Så det dér personlig træning, det har en kick ass LV-effekt! Punktum.

Skriv en kommentar