80 kg, 12 gentagelser – og så lige 10 mere… Yes baby!

Billedet er ikke fra i dag - vi kørte i Smith-stativ og med rocker-meget mere vægt på! Men princippet er det samme.

Når jeg er til personlig træning kan jeg altid lige lidt mere – nogen gange meget mere – det er der for så vidt ikke noget mærkværdigt i. Min træner er der jo blandt andet for at hjælpe mig og presse mig – og så tror han jeg kan alt. Indtil videre har han fået ret.

I dag var ingen undtagelse, selvom jeg må tilstå, at jeg måbede lidt, da han smed 10 kg mere på hver side af vægtstangen, der i forvejen var pakket tungt. Men okay, jeg havde lige stået 6 minutter og 12 sekunder i planken, så jeg var på toppen af verden – og så er intet umuligt!

Når vi kører squat bruger vi en bænk, så jeg hele tiden kan se præcis hvor langt jeg skal ned, det fungerer ret godt på den måde. De første 12 gentagelser med den ekstra vægt, skulle jeg ikke helt ned – men det var hårdt nok alligevel. Da jeg havde rystet benene og fået lidt vand, var bænken rykket lidt ned – ikke meget, men NOK! Det var kun 10 gentagelser, men allerede efter de første 2 lød jeg som en gammel russisk vægtløfter – måske ikke lige netop mit mest feminine øjeblik – FOR HELVEDE, hvor var det tungt!

Det føles jo fantastisk at blive presset så hårdt, og gennemføre – og når så træneren bare smiler bagefter og helt afslappet siger: “Nu kan du gå hjem og skrive på din hjemmeside, at du har kørt squat med 80 kg”…. Jeg mener, 80 kg !! Der er voksne mænd, der vejer 80 kg! Det er tæt på 25 kg mere end jeg selv vejer, for pokker!

Så jeg havde 2 gange personlig rekord med hjem i dag – er der andet at sige end FSA?

Det skulle da lige være god weekend!

Skriv en kommentar