Kosten

I lang tid trænede jeg bare derudaf. Knoklede løs fordi jeg elskede det, og fordi jeg gerne ville i form – naturligvis! Jeg var ikke så forhippet på at tabe mig, men for nu at være ærlig, kunne jeg godt se, at det gjorde jeg så heller ikke, og måske kunne det godt have siddet lidt pænere – og ja, der kunne godt have været lidt mindre af det. ‘Det’…?  Ja, fedtet sgu da! Men der blev ikke mindre af det, for jeg trænede bare, tænkte over at spise nogenlunde sundt, men så alligevel… For det var ikke så meget det jeg spiste til måltiderne, det var alt det udenom… Og hyggevinen med veninderne, og cocktails og sødmælken og sukkeret i kaffen og bla bla bla…. Og jeg kunne jo tåle det, fordi jeg trænede så meget – eller kunne jeg?

SÅ var det jeg fik en personlig træner – og det var af alle mulige andre grunde end lige at tabe mig, og såååå slemt tænkte jeg da heller ikke det var… Men altså, det var det. For min fedtprocent var ret meget for høj, og vægten lå lige under grænsen til overvægt. Ooopss…!! Men jeg skulle stadig træne med ham en måneds tid, eller sådan, inden jeg var klar til at se på kosten, og så viste det sig, at han ikke bare var en super træner, men også en rigtig god kostvejleder. Og så kunne han fortælle mig en masse interessante ting om mine vaner og hvordan de påvirkede min krop og min træning – og resultaterne! Og efter det, begyndte der virkelig at ske noget – også med vægten, fedtprocenten og tøjstørrelserne – ikke kun træningsresultaterne.

På den her side kommer det til at handle om kosten – og der er en del at tage fat på. Igen, du tager bare hvad du kan bruge og lader resten være.

Skriv en kommentar