Kosttilskud

Puha, så deler vi vandene! Kosttilskud – skal, skal ikke? Det skal jeg jo ikke gøre mig klog på, om du skal, men jeg vil gerne fortælle hvad jeg gør, hvorfor jeg gør det, og hvordan det virker for mig.

Der skal nok være en ernæringsekspert, eller to, der vil sige, at det jeg gør er idiotisk, uden virkning, penge ud af vinduet og en masse andet. På den anden side, er der nok også dem der vil sige, at det da er en vildt god idé at supplere min kost, på den måde jeg gør, for at optimere min træning og sikre, at jeg i det hele taget får det jeg skal have af proteiner, kulhydrater, vitaminer, mineraler, omega-3 og gud-ved-hvad.

Det står enhver frit for at gå mig i bedene, i forhold til hvad jeg får at spise og drikke hver dag (inkl. proteinbarer, energibarer, shakes og pulver i mine smoothies, som du kan finde opskrifter på her) – det er bare at kigge med her – og derudover får jeg en multivitaminpille hver dag.  Så hvis du vil mene noget om det jeg gør, kan du få det hele at vide med nogle få klik. Og er du i tvivl om noget af det du ser – spørg løs.

Som sagt er det mine erfaringer udi brug af kosttilskud du kan følge med i her – ikke videnskabeligt dokumenterede undersøgelser og rapporter. Som altid: tag hvad du synes du kan bruge, og lad resten være.

Skriv en kommentar